Skip to main content

Julen nærmer sig og Kløften Festivals trofaste publikummer vil sikkert gerne kunne købe andet end 3.dagsbilletter i julegave, så derfor åbner festivalen tirsdag d. 1. december for salget af samtlige billettyper, så den perfekte julegave kan komme under træet den 24. december.

Kløften Festival kan også allerede nu løfte sløret for de første musiknavne til torsdag aften på festivalen 2016, nemlig folkekære Kim Larsen og Lars Lilholt band.

Kim Larsen og Kjukken

Et af Danmarks mest populære, utrættelige og hårdtarbejdende orkestre – Kim Larsen & Kjukken – glæder sig til sommeren 2016, hvor de igen er tilbage på sommerscenerne i Skandinavien. Bandet vil turnere i Danmark, Norge og Sverige, og ser som altid frem til at møde sit publikum under åben himmel.

Koncerterne vil blive en musikalsk rundtur i Kim Larsens store sang-katalog, og vil dermed repræsentere sange fra den mere end 40 år lange karriere.

Lars Lilholt band.

I TV2´s Toppen af Poppen lagde Lars Lilholt sine kollegaer og resten af Danmark ned med sine virtuose fordanskninger af Stine Bramsen, Outlandish og sin hæsblæsende country udgave af Shaka Loveless´ hitsang Tomgang.

”Lars Lilholt er hip igen. Kald det bare et comeback”.  Således stod der på forsiden af Politiken efter det nye album Amulet udkom, og så blev Lars og bandet præsenteret i rosende vendinger over seks sider i kulturtillægget.

Ikke kun pressen men også publikum tog godt i mod Amulet, som til orkestrets store glæde, røg direkte ind på salgshitlistens 1. plads.

Med al den medvind i ryggen bliver der naturligvis fuld fart på Lars Lilholt Band, når de lyse nætters orkester kan opleves i sommerlandet. Den hvide Dværg, Kald det Kærlighed og Café Måneskin kommer selvfølgelig til at indgå i koncerterne blandet med nogle af de nye sange fra Amulet, og hvem ved – måske vil også et enkelt nummer fra Toppen af Poppen være at finde i sætlisterne.

Den ideelle julegaveide.

Billetsalget af alle billettyper til Kløften Festival 2016 åbner som nævnt tirsdag d. 1. december, og bortset fra en mindre stigning på 3. dagsbilletten, så kommer de resterende billettyper til at koste det samme som til festivalen 2015. Så årets julegave skulle hermed være sikret.

Bemærk dog at 3.dagsbilletten sælges indtil 24.december 2015 til samme pris som 2015, herefter vil der komme en mindre stigning.

Billetsalget varetages igen af Billetten, i Haderslev også kendt som Haderslevbilletten, og igen kan man printe billetter ud hjemme hos sig selv, på www.billetten.dk , så bliver det ikke nemmere.

Billetter kan sædvanen tro også købes hos Andy’s bar de Ville i Haderslev