Skip to main content

BARCODE BROTHERS

Pop/dance/techno bandet Barcode Brothers er tilbage igen med fuld skrue efter manges opfordringer.

Så kære publikum – fra Barcode Brothers siger vi – glæd jer for vildt – for der er virkelig drøn på et DJ show med dans og performance – her giver de folk en oplevelse af hvordan en fest skal være – armene over hovedet hele vejen igennem koncerten.

DJ SASH!

Ja det er vel nærmest overflødigt her at komme med en liste af de mange mange hits DJ SASH! har leveret de sidste mange år.

Der er dømt party time på den helt igennem fede måde når DJ SASH! går på scenen rundt om i hele verden med sit meget liveprægede dj act. og nu er turen også kommet til Danmark .

DJ ALIGATOR

Han er vinderen af prisen “THE BEST DJ OF THE YEAR” til “Big Apple Music Awards” i New York (U.S.A). Det er første gang nogensinde, hvor en dansk Dj bliver nomineret og oven I købet, vinder prisen.

Han har solgt over 6 millioner singler og har været med på mere end 14 millioner opsamling CDér.

Han har optrådt i mere end 40 lande, velkommen til Kløften.

italiobroItaloBrothers

Det hele startede i 2005 da det tyske producer team Zacharias Adrian og Mathias Metten følte måtte gøre nogen ved deres passion for musikken. Så efter 2 års hårdt arbejde i hands-up Italo-style, dannede de gruppen som de nok ikke overraskende valgte at kalde ItaloBrothers.

ItaloBrothers live er med den helt igennem fantastiske vokal Mathias Metten, der om nogen kan sætte gang i en fest med hit på hit gennem hele showet.

Se det var da noget til under juletræet, sammen de alle de andre spændende navne.

Billetter og gavekort findes på kloften.dk