Information

Download app’en

Så er du altid opdateret

Med Kløftens app på din telefon, får du en push-besked under festivalen, hvis der kommer vigtig information.
Med app’en får du også et interaktivt kort over festivalpladsen, hvor du kan finde det, du har brug for, uanset om det er førstehjælpsteltet, grønlænderkaffe eller noget til sulten. 

Vigtigt at vide
Sikkerhed
Kløften Festival har ry for at være en sikker, hyggelig og rar festival at være på. Dette ry vil vi gerne bevare.

Festivalen ønsker at publikum har det godt, at man nyder musikken, stemningen og omgivelserne, at man nyder maden og drikkevarerne, at man slapper af, at man nyder hinanden og det gode selskab og ikke mindst, at man føler sig tryg under sit ophold på festivalpladsen.

Festivalen har det nødvendige sikkerhedsberedskab og et korps af dygtige kontrollører, der til enhver tid servicere publikum.

Festival har en myndighedsgodkendt beredskabsplan og mange dygtige folk, der vil vejlede og hjælpe i en evt. nødsituation. Vigtigt er det dog, at vores publikum og gæster reagerer fornufftigt og at man passer på sig selv og andre.

En god festivalstemning afhænger af et godt publikum.

Det er vores holdning, at musik og narkotika ikke hører sammen, og at brugen af stoffer er en dårlige idé, da det både er ulovligt og farligt.

Vi støtter op om “Music against drugs – Dansk Live” og lovgivningen i øvrigt – derfor er brug/salg af narkotiske stoffer forbudt, og vil øjeblikkeligt medføre politianmeldelse og bortvisning.

Ordensregler

Festivalen har ansvaret for ro og orden inde på festivalpladssen og har kompetent personale til at håndhæve dette.

For at skabe den bedste fest og samtidig opretholde, ro, orden og for publikums sikkerhed gælder følgende regelsæt på festivalpladsen:

  • Der er kun adgang for gæste med gyldigt festivalarmbånd på festivalens område
  • Din og vores allesammens sikkerhed er meget vigtig for os. Blandt andet derfor er der kun adgang til koncertpladsen mode – frivilligt – at lade sig – og evt. sin taske – visitere ved indgangen. Dette vil i større eller mindre grad forekomme under hele festivalens åbningstid. Ønsker du ikke at medvirke til dette vil du blive afvist ved indgangene
  • Personer, som fremstår utryghedsskabende i deres påklædning, afmærkning eller adfærd, får ikke adgang på festivalområdet
  • Der kan kun købes alkohol af personer over 18 år. Barpersonalet har pligt til at bede om ID-legitimation i alle tvivlstilfælde. Det er ikke tilladt for voksne over 18 år at købe eller udlevere alkohol til unge under 18 år
  • Crowdsurfing, moshing og anden uhensigtsmæssig adfærd er forbudt
  • Alle former for vold eller trusler om vold mod service-, safety-personale eller øvrige gæster medfører øjeblikkelig politianmeldelse og efterfølgende bortvisning. Alle former for aggressiv adfærd er forbudt. Der skal udvises størst muligt hensyn til det øvrige publikum og til festivalens frivillige. Der ydes ikke økonomisk refusion ved bortvisning.
Må ikke medbringes

Euforiserende og narkotiske stoffer, våben og våbenlignende genstande, dyr (dog undtagen førerhunde), drikkevarer, mad (babymad undtaget), stole, festival stole, professionelt kamera og optageudstyr (uden forudgående tilladelse), paraplyer, fyrværkeri, grill o.lign., samt andre genstande/effekter som personalet i adgangskontrollen eller på pladsen skønner uforeneligt med at deltage som gæst på festivalen.

Vagtpersonalets anvisninger skal altid efterkommes

Indgange
Der er tre indgange til Kløften Festival.

Hovedindgang syd, Indgang Nord samt indgangen ved Kløftenvandtårnet fra trapperne på Parkvej.

Bemærk at Indgang Nord og Parkvejsindgangen kun er indgang og udgang for gæster med armbånd, her påsættes ikke armbånd.
Sluseindgang Syd ved Kløftenhaven er en sluseindgang og man skal have gyldigt armbånd på inden man kommer til indgangsslusen ved Kløftenhaven.

Infoteltet
Info-teltet er placeret i ved siden af Garderoben, i Info-teltet gør vi vores bedste, for at hjælpe alle jer festivaldeltagere med små og store spørgsmål – hvis vi ikke ved det, så finder vi ud af det!

Vi ses i Info-teltet

Garderobe

Få din ting opbevaret i Garderoben

Vi passer på dine ting for dig.
Alle de ting, du ikke vil have med på festivalpladsen, kan du få opbevaret i garderoben på P-pladsen ved Hovedindgang Syd.

Du kan vælge mellem to løsninger:

1. Aflevér og hent. Det vil sige aflever dine ting når du kommer, og hent dem, når du skal hjem.

2. Come ‘n Go. Her afleverer du dine ting når du kommer, men har stadig fuld adgang til dem i løbet af dagen. Dette koster ekstra, da det kræver ekstra bemanding i garderoben.

Mulighed for omklædning:
I garderoben er der også mulighed for omklædning.

Garderobens Åbningstidspunkter:

Torsdag: 15:30 – 01:00
Fredag : 13:30 – 02:00
Lørdag : 10:00 – 02:00

Søndag er du velkommen til at henvende dig til en driftleder, der evt. kan hjælpe dig med at få dine ting tilbage. Uafhentede og fundne effekter indleveres til Hittegodskontoret i Haderslev mandag d. 26. juni

Priserne i garderoben vil være følgende:

Bøjle tøj, stole: 25 kr.
Tasker, rygsække og kufferter: 25 kr.
Paraplyer og små effekter: 10 kr.
Omklædning: Gratis

Førstehjælp

Publikums sikkerhed og velbefindende har høj prioritet på Kløften Festival.

Førstehjælpsberedskabet er derfor en fast del af den godkendte beredskabsplan.

Skulle du komme til skade, eller blive syg, kan du trygt henvende dig i festivalens førstehjælps telt, hvor kompetente førstehjælpere står til rådighed under hele pladsens åbningstid.

Der etableres et førstehjælps telt i den nordlige del af Kløftenhaven

Armbånd

Ombytning af billet til armbånd sker ved Hovedindgang Syd ved Skydebrødrenes P-plads ved siden af Ingo tanken. Man skal ind fra Christiansfeldvej for at komme til billetvognen, stien nede fra gammelting er spærret. Al Ombytning af billet til armbånd foregår ved Hovedindgangen på P-pladsen ved Skydebrødrene.

Der åbnes for påsætning af armbånd følgende tidspunkter:

Onsdag 14:00-21:00

Torsdag 14:00-24:00

Fredag 11:00- 23:00

Lørdag 11:00 – 22:00

Undgå køen og få dit festivalarmbånd på allerede onsdag d. 21. juni fra kl. 14.00 – 21.00.

Bemærk at man ikke kan komme ind på festivalpladsen før denne åbner.

Camping

Har du brug for camping under Kløften Festival, byder Helle og Flemming dig hjertelig velkommen på Danhostel Haderslev Byferie.

Her kan du slå telt op eller stille din campingvogn i smukke omgivelser ned til Haderslev Dam, og stadig i gåafstand til festivalen.

Priser:

  • Tre dage for vogn/telt m. strøm: kr. 300.-
  • Festivalplads til telt, inkl. bad/toilet: kr. 100.-
  • Pris pr. person kr. 85.-
Betalingsmetoder

Kløften Festival er en kontantløs festival. Det betyder at vores gæster, i stedet for at betale med kontanter i festivalens boder, får mulighed for at betale med betalingskort.

Vi har valgt at være en kontantløs festival, fordi brugen af kasseterminaler og elektroniske betalinger, gør det nemt for vores gæster, at handle i salgsstederne på pladsen, så de i stedet for kan bruge tiden på at høre musikken på pladsen. Samtidig letter det vores hjælpere, at de undgår den store kontanthåndtering, og ikke mindst vil det øge sikkerheden.

Følgende betalingskort kan anvendes i salgsboderne – Dankort, VISA/Dankort og MasterCard samt Apple Pay og Google Pay. Vi gør samtidig opmærksom på, at MobilePay ikke kan anvendes på pladsen.

Selvom vi er en kontantløs festival kan vores gæster dog stadig komme af med deres kontanter. Der vil i alle armbånd være en chip. Så medbringer vores festivalgæster kontanter til festivalen, så kan de ved et besøg i Optankningsstedet indsætte deres kontanter på chippen og bruge chippen som betalingsmiddel i salgsstederne på pladsen på samme måde som betalingskort. Optankningsstedet er inde på pladsen, samme sted som Kløften Bank tidligere var imellem HG Teltet og Restauranten.

Gæster, der ønsker at bruge chippen i armbåndet til at betale med i stedet for et betalingskort, kan ligeledes i optankningsstedet overføre et beløb fra deres betalingskort til chippen i armbåndet.

Børn og andre som samler krus og kander på pladsen får også glæde af chippen. I Pantboden sker udbetalingen af “pantpengene” nemlig også ved at indsætte beløbet i chippen, og så er der fri mulighed for at bruge pengene i salgsboderne på pladsen. Såfremt alle pengene ikke bliver brugt på pladsen, kan børn ifølge med en voksen, få overført restbeløbet fra chippen til betalingskort. Se hvordan nedenfor.

Har man ikke fået brugt alle pengene på chippen, er der mulighed for at få overført restbeløbet til sig betalingskort. Dette sker i optankingsstedet eller ved udgangen. Se åbningstider nedenfor:

Optankningsstedets åbningstider:

Torsdag d. 22. juni 2023 kl. 16.00 – 01.00
Fredag d. 23. juni 2023 kl. 14.00 – 02.00
Lørdag d. 24. juni 2023 kl. 11.00 – 02.00

Tømning af restbeløb på chip ved udgangen – åbningstider (vogn findes ved udgangen i indgangsområdet):

Torsdag d. 22. juni 2023 kl. 21.00 – 01.00
Fredag d. 23. juni 2023 kl. 22.00 – 02.00
Lørdag d. 24. juni 2023 kl. 22.00 – 02.00

Bemærk – Sidste mulighed for at tømme restbeløb på chippen:

Søndag d. 25. juni 2023 kl. 10.00 – 12.00 ved udgangen (vogn findes i indgangsområdet)
Mandag d. 26. juni 2023 kl. 16.00 – 18.00 på Buesgade 11, 6100 Haderslev

Hvis der er en resterende saldo på din chip fra Kløften Festival 2023, og du ikke har fået overført det tilbageværende beløb til dig betalingskort inden mandag d. 26. juni kl. 18.00, vil retten til at få tilgodehavende saldo på chippen retur bortfalde.

Handicappede

Handicapbillet sælges via Billettens Callcenter tlf. 70 20 20 96 eller via mail: service@billetten.dk

Der er gratis Ledsagerbillet hvis du har ledsagekort, så der udstedes både handicapbillet samt ledsagerbillet.

Der er indrettet et særligt podie på den nordøstlige gavl af 10 kl. skolen, med udsigt over mod den store scene på festivalpladsen. Der er adgang for handicappede og den er kørestolsvenlig, uden trin eller andre forhindringer.
Den er indrettet i tilknytning til P-pladsen mellem skolen og Christiansfeldvej og der er afmærkede handicap p-pladser nær ved platformen. Der kræves det officielle handicap skilt i bilen for at få adgang igennem bommen.

Vigtigt!

På festival dagen gå til TJEK-IN vognen ved indgangen, så vi får registreret jer korrekt og udleveret korrekt armbånd.

Åbningstider:

Onsdag: 16:00 – 24:00
Torsdag: 14:00 – 01:15
Fredag: 11:00 – 01:00
Lørdag: 11:00 – 01:00

Sydtrafik

Kom godt hjem fra Kløften Festival med Sydtrafik – se ruter og tider.

Sydtrafik indsætter ekstra busser fra Kløften fredag den 23. juni kl. 01.15 og lørdag den 24. juni kl. 01.15 på følgende ruter:

Rute 123 mod Diernæs – Genner – Aabenraa
Rute 134 mod Christiansfeld – Kolding
Rute 135 mod Vojens – Skrydstrup – Gram
Rute 136 mod Vojens – Toftlund
Rute 236 mod Marstrup – Agerskov
Rute 269 mod Starup – Årøsund – Nr. Vilstrup

Se præcist hvor busserne stopper på rejseplanen.

Takster
Trafikselskabets normale takster og billetter er gældende + nattillæg (afhængigt af billettype).

Parkering

Kløften Festival afholdes midt i parkanlægget Kløften i Haderslev by.

Der er ikke parkeringsplads ved festivalen, men hent et kort over de parkeringsmuligheder der er i Haderslev by ved at klikke her.

Det kræver PDF-reader for at se kortet.

Find Festivalen.

Festivalen ligger midt i Haderslev i Parkanlægget Kløften, der går langs Christiansfeldvej.

Fra Buscentralen er der ca. 1000 m. til indgang Syd.

Kører du med GPS kan adressen sættes til Christiansfeldvej 8 6100 Haderslev.

Du kan downloade et bykort i pdf-format ved at klikke her

Klik her for at se hvor festivalen ligger på google.maps -vejkort

Klik her for at se hvor festivalen ligger på google.maps -Satellitkort med parkanlægget

Pladsens åbningstider

Torsdag: Pladsen åbner kl 16:15
Fredag: Pladsen åbner kl 14:15
LørdagPladsen åbner kl 11:00

Kontakt

Hvem skal du tale med?
Bestyrelsen

Anette Kastbjerg, Formand
Mail: Anette@kloften.dk
Tlf: 6163 5515

Lars Rosenlund, Næstformand
Mail: lr@kloften.dk
Tlf: 3031 1096

Bjarne Davidsen
Mail: bjarne@kloften.dk
Tlf: 2550 2010

Anette Erichsen
Mail: AE@kloften.dk
Tlf. 4034 5159

Jeanette Ravn
Mail: jeanette@kloften.dk
Tlf: 2010 1864

Lasse Bromman
Mail: Lasse@kloften.dk
Tlf: 2476 4830

Morten Rasmussen
Mail: Morten@Kloften.dk
Tlf: 3119 6018

Christoffer Fuglbjerg
Mail: CF@kloften.dk
Tlf: 6043 6501

Nete Kaasen
Mail: NK@kloften.dk
Tlf: 2159 9987

Musik

Mails sendes til musik@kloften.dk

Lasse Bromman, Driftleder
Mail: Lasse@kloften.dk
Tlf: 2476 4830

Rasmus Madsen, Gruppeansvarlig
Mail: Rasmus@Kloften.dk
Tlf: 2637 8363

Scener

Bjørn Jensen
Driftleder, Store Scene
Mail: bjoern@kloften.dk
Tlf: 4273 0076

Lars Rosenlund
Driftleder, Bakke Scene
Mail: lr@Kloften.dk
Tlf: 3031 1096

Mark Ougaard
Gruppeansvarlig, Beach Scene
Mail: Mark@kloften.dk
Tlf: 5377 1599

Mogens Schrader
Gruppeansvarlig, Bakke Scene
Mogens@kloften.dk
Tlf: 2873 1891

Martin B. Rasmussen
Gruppeansvarlig, Store Scene
Martin@kloften.dk
Tlf: 6155 3627

Sikkerhed

Bjarne Davidsen
Driftleder
Mail: bjarne@kloften.dk
Tlf: 2550 2010

Morten Rasmussen
Driftleder
Mail: Morten@Kloften.dk
Tlf: 3119 6018

Frivillige

Rikke S
Driftleder
Mail: rikke@kloften.dk
Tlf: 6178 2636

Anita Weber
Gruppeansvarlig
Mail: anitaw@kloften.dk
Tlf: 6021 4157

Uffe Skovrup
Gruppeansvarlig
Mail: uffe@kloften.dk
Tlf: 4111 0185

Pladsen

Kim Jensen
Driftleder, Plads
Mail: kim@kloften.dk
Tlf: 2067 9386

Rasmus Madsen
Driftleder, El
Mail: Rasmus@Kloften.dk
Tlf: 2637 8363

Peter Stæhr
Driftleder, VVS
Mail: Psr@kloften.dk
Tlf: 9380 6910

PR

Nete Kaasen
Driftleder, PR & Kommunikation
Mail: nk@kloften.dk
Tlf: 2159 9987

Maria Jeppesen
Driftleder, Design
Mail: mj@Kloften.dk
Tlf: 2637 8363

 

Salg

Jeanette Ravn
Driftleder
Mail: jeanette@kloften.dk
Tlf: 2010 1864

Christoffer Fuglbjerg
Driftleder
Mail: CF@kloften.dk
Tlf: 6043 6501

 

Event

Rie Sørensen
Driftleder
Mail: rie@kloften.dk
Tlf: 2789 3429

Gitte Møller Sørensen
Gruppeansvarlig
Mail: Gitte@kloften.dk
Tlf: 6177 0592

 

Økonomi

Anette Erichsen
Driftleder
Mail: ae@kloften.dk
Tlf: 4034 5159

Dorthe Struck
Driftleder
Mail: dorthe@kloften.dk
Tlf: 3121 6727

Anette Kastbjerg
Gruppeansvarlig
Mail: anette@kloften.dk
Tlf: 6163 5515

 

Kontrakter

Anette Kastbjerg
Driftleder
Mail: anette@kloften.dk
Tlf: 6163 5515

Anette Erichsen
Gruppeansvarlig
Mail: ae@kloften.dk
Tlf: 4034 5159

Bjarne Davidsen
Gruppeansvarlig
Mail: bjarne@kloften.dk
Tlf: 2550 2010

Kløften Festival
Hirsevej 2
6100 Haderslev

Kløften Festival